Default Header Image

Campania „Împarte o carte, împarte sănătate” merge la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 din Chișinău

Published: 04.04.2019

Se știe cât de mult iubesc copiii cadourile și surprizele, iar o carte este,  pentru mulți dintre ei, unul dintre cele mai preferate și așteptate daruri. În susținerea acestei idei, vă invităm vineri, 5 aprilie 2019, la ora 11:00, la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 din Chișinău (str. Serghei Lazo, 7), unde reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor merge la micii pacienți pentru a le transmite cărțile colectate în cadrul campaniei „Împarte o carte, împarte sănătate!”

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 1 martie-1 aprilie 2019, timp în care membrii comunității universitare, dar și persoane din afara instituției noastre au donat cărți cu povești, basme, povestiri, poezii, enciclopedii, cărți de colorat și de dezvoltare personală. În total au fost colectate 85 de cărți și 800 de lei din care se vor procura cărți de colorat și creioane colorate.

Campania este la cea de-a IV-a ediție și este organizată în contextul Zilei Mondiale a Sănătății de către Departamentul Comunicare și Relații Publice al USMF „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.