Comunicate de presă Header image

Comunicate de presă

Premieră, inaugurarea sălilor de lectură cu acces liber la raft la Biblioteca Științifică Medicală a USMF „Nicolae Testemițanu”
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la inaugurarea a două săli de lectură cu acces liber la raft la Biblioteca Științifică Medicală (BȘM) – o premieră instituțională, ce are drept scop asigurarea accesului utilizatorilor la resursele de informare de profil medical și farmaceutic.
„Un mod activ și sănătos de viață”: flashmob

Ziua SportuluiLa 5 aprilie 2024, studenți din anul IV de la programul de studii Sănătate publică, Facultatea de Medicină nr. 1 a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemitanu”, vor desfășura un flashmob cu genericul „Un mod activ și sănătos de viață”  în contextul Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace (6 aprilie) și Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie). 

Donează sânge – fii erou!, ediția 2024

 

donare sângeUniversitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” Vă invită la o nouă ediție a acțiunii „Donează sânge – fii erou!”, organizată în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină din Moldova și Centrul Național de Transfuzie a Sângelui.

Inaugurarea Laboratorului de patologie digitală la USMF „Nicolae Testemițanu”
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la inaugurarea Laboratorului de patologie digitală, care este dotat cu echipamente moderne de diagnostic și de înregistrare a imaginii macroscopice oferite cu titlu de ajutor umanitar din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României. 
Gala Studenților Laureați 2023

galaUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la Gala Studenților Laureați 2023, organizată în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, ediția a XI-a.

Ceremonia de depunere a Jurământului medicului de către absolvenții internaționali ai Universității – Promoția 2023, partea a II-a

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la Ceremonia de depunere a Jurământului medicului de către absolvenții internaționali ai Universității – Promoția 2023, partea a II-a. 

Evenimentul va avea loc în data de 7 decembrie 2023, cu începere de la ora 14:00,  în Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), și se va desfășura în limba engleză.