Comunicate de presă

Comunicate de presă

Elevii înscriși la cursul on-line de biologie - invitați la USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la prima întrunire a elevilor înscriși la cursul gratuit de pregătire on-line la disciplina Biologie.

Evenimentul va avea loc în data de 22 februarie curent, cu începere de la ora 10:00, în Aula Petru Galețchi din Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, mun. Chișinău).

Inaugurarea basoreliefului profesorului universitar Arsenie Guţan

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la inaugurarea basoreliefului regretatului savant și pedagog Arsenie Guţan - unul dintre pilonii stomatologiei și ai învăţământului superior medical din țară.

Gala Mediciniștilor Laureați 2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită, în data de 20 decembrie curent, la Gala Mediciniștilor Laureați 2019, ediția a VIII-a. Evenimentul este organizat de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, care, în acest an, celebrează cea de-a 20-a aniversare de la fondare.

Al II-lea Congres al studenţilor farmacişti din Republica Moldova

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la cel de-al II-lea Congres al studenţilor farmacişti din Republica Moldova, organizat de Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Republica Moldova, în perioada 14-17 noiembrie curent. Forumul are genericul „Medicamentul și Farmacistul: Actualități și Perspective” și este dedicat aniversării a 55-a a Facultății de Farmacie. 

Ceremonia de învestire în funcţia de rector al USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la ceremonia de învestire în funcţia de rector a profesorului Emil Ceban.

Evenimentul va avea loc mâine, 10 octombrie, în Sala Senatului a Universității, Blocul didactic central, etajul III (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), la ora 12:00.

Flashmob dedicat Zilei Mondiale a Vederii

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită joi, 10 octombrie curent, la un flashmob organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Vederii de către studenții și medicii-rezidenți de la Catedra de oftalmologie-optometrie. Evenimentul se va desfășura în fața Blocului didactic central al Universității (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), începând cu ora 9:00. 

The professor Emil Ceban has been elected the rector of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
The professor Emil Ceban, PhD in medical sciences, is the new rector elected by the academic community of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy of the Republic of Moldova. He has been elected for the next five years, as a result of conducting the first round of the poll on October 2, 2019, being voted by 541 voters, which constitutes 61,76% of the total number of participants in the election process.