Comunicate de presă

Comunicate de presă

USMF „Nicolae Testemițanu” a publicat rezultatele concursului final de admitere la studii superioare de licență, integrate și de master
În data de 7 august, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a publicat rezultatele concursului final de admitere la programele de studii superioare de licență, integrate și de master, pe site-ul instituției. Respectiv, toate locurile cu finanțare bugetară au fost completate și majoritatea celor în bază de contract.
Al VIII-lea Congres de urologie, dializă și transplant renal și a XXXVII-a Săptămână Medicală Balcanică – la Chișinău
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la inaugurarea Congresului al VIII-lea de urologie, dializă și transplant renal din Republica Moldova cu participare internațională „Noi orizonturi în urologie” și a Săptămânii Medicale Balcanice, ediția a 37-a, cu genericul Perspective ale medicinei balcanice în era post COVID-19.
20 mai –  Ziua Uşilor Deschise la USMF „Nicolae Testemiţanu”

ZUDUniversitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova Vă invită sâmbătă, 20 mai 2023, la Ziua Uşilor Deschise! Instituția își deschide larg ușile pentru vizitatori începând cu ora 9:00 la Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, or. Chișinău).