Comunicate de presă

Comunicate de presă

20 mai –  Ziua Uşilor Deschise la USMF „Nicolae Testemiţanu”

ZUDUniversitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova Vă invită sâmbătă, 20 mai 2023, la Ziua Uşilor Deschise! Instituția își deschide larg ușile pentru vizitatori începând cu ora 9:00 la Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, or. Chișinău). 

O zi student la Facultatea de Farmacie a USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la evenimentul „O zi – student la Facultatea de Farmacie”. Activitatea va avea loc sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 9:30, în Blocul didactic nr. 2 (str. Mălina Mică, 66).

„Ziua mondială a somnului 2023”: Conferință științifico-practică

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Catedra de fiziologie a omului și biofizică în parteneriat cu Centrul Republican de Somnologie din cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” Vă invită la conferința științifico-practică „Ziua mondială a somnului 2023. Zece ani de activitate a Centrului de somnologie INN Diomid Gherman”.

Gala Studenților Laureați 2022

Gala studențilorUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova” Vă invită la Gala Studenților Laureați 2022, organizată de  Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova.

Lansarea subproiectului „Fortificarea educației prin cercetare în medicină în cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” (FORCE-med)

cercetareUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova” Vă invită la ceremonia de lansare a subproiectului „Fortificarea educației prin cercetare în medicină în cadrul USMF „Nicolae Testemițanu” (FORCE-med), în valoare de 2 milioane 150 de mii de euro, finanțat de Banca Mondială în cadrul proiectului „Învățământul superior din Moldova”