Comunicate de presă

Comunicate de presă

Inaugurarea basoreliefului profesorului universitar Arsenie Guţan

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la inaugurarea basoreliefului regretatului savant și pedagog Arsenie Guţan - unul dintre pilonii stomatologiei și ai învăţământului superior medical din țară.

Gala Mediciniștilor Laureați 2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită, în data de 20 decembrie curent, la Gala Mediciniștilor Laureați 2019, ediția a VIII-a. Evenimentul este organizat de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, care, în acest an, celebrează cea de-a 20-a aniversare de la fondare.

Al II-lea Congres al studenţilor farmacişti din Republica Moldova

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la cel de-al II-lea Congres al studenţilor farmacişti din Republica Moldova, organizat de Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Republica Moldova, în perioada 14-17 noiembrie curent. Forumul are genericul „Medicamentul și Farmacistul: Actualități și Perspective” și este dedicat aniversării a 55-a a Facultății de Farmacie. 

Ceremonia de învestire în funcţia de rector al USMF „Nicolae Testemițanu”

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la ceremonia de învestire în funcţia de rector a profesorului Emil Ceban.

Evenimentul va avea loc mâine, 10 octombrie, în Sala Senatului a Universității, Blocul didactic central, etajul III (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), la ora 12:00.

Flashmob dedicat Zilei Mondiale a Vederii

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită joi, 10 octombrie curent, la un flashmob organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Vederii de către studenții și medicii-rezidenți de la Catedra de oftalmologie-optometrie. Evenimentul se va desfășura în fața Blocului didactic central al Universității (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), începând cu ora 9:00. 

The professor Emil Ceban has been elected the rector of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy
The professor Emil Ceban, PhD in medical sciences, is the new rector elected by the academic community of Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy of the Republic of Moldova. He has been elected for the next five years, as a result of conducting the first round of the poll on October 2, 2019, being voted by 541 voters, which constitutes 61,76% of the total number of participants in the election process.
Profesorul Emil Ceban a fost ales rector al USMF „Nicolae Testemițanu”
Profesorul Emil Ceban, doctor habilitat în științe medicale, este noul rector ales de către comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova. Domnia Sa a obținut mandatul pentru următorii 5 ani, ca rezultat al desfășurării primului tur al scrutinului din 2 octombrie 2019, fiind votat de 541 de electori, ceea ce constituie 61,76% din numărul total al participanților la procesul de alegere.