Default Header Image

Al V-lea Congres Internaţional al Societății de Anesteziologie şi Reanimatologie din Republica Moldova

Published: 25.09.2018

În perioada 27-29 septembrie 2018, la Chişinău, se va desfăşura cel de-al V-lea Congres Internaţional al Societății de Anesteziologie şi Reanimatologie din Republica Moldova și Cursul Internaţional de Ghiduri și Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgență, precum și cea de-a XXVIII-a ediție a Congresului European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care.

Lucrările Congresului vor începe la 27 septembrie, ora 13:00, în incinta Hotelului Radisson Blu Leogrand(str. Mitropolitul Varlaam, 77).

Inaugurarea oficială a forumului va avea loc cu începere de la ora 19:00,  la Sala cu Orgă din Chișinău (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 81), unde vor participa oficiali de stat – Mircea Buga, consilier principal în sănătate al prim-ministrului Republicii Moldova și Boris Gîlcă, secretar general de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Actuala ediție a Congresului va include workshopuri, moderate de 44 de speakeri din România, Ucraina, Kazahstan, Israel, SUA, Italia, Germania, Belgia, Serbia, Elveţia și Republica Moldova, în care se vor aborda subiecte actuale din anesteziologie şi reanimatologie. La forumul științific și-au confirmat participarea cca 1000 de invitați.

Evenimentul este organizat de catedrele de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 și nr. 2 ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă şi Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, România.

Mai multe detalii vedeţi în Program.