Concurs jurnalisti Header image

Contest for journalists

Premiul_USMF_Jurnalisti_Ikon

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova lansează concursul Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2022.

Scopul concursului este de a promova imaginea instituției prin apariția în mass-media a materialelor despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

La concurs pot participa atât jurnaliști profesioniști, care activează pe piața mediatică din țară, cât şi studenți ai facultăților de jurnalism din Republica Moldova.

Materiale eligibile: articole scrise, electronice și audiovizuale, care abordează diferite genuri jurnalistice (reportaj, interviu, știre, talk-show, anchetă, documentar ș.a.).

La finalul concursului, trei cei mai activi jurnaliști vor primi trofee și premii bănești în valoare netă de 5000, 3000 și, respectiv, 2000 de lei. Toți participanții vor primi diplome și produse marca USMF „Nicolae Testemițanu”.

Doritorii de a se înscrie în concurs vor completa formularul de participare și vor expedia dosarul cu materiale la adresa relatiipublice@usmf.md până la data de 30 noiembrie 2022, ora 17:00.

Ceremonia de premiere va avea loc în decembrie 2022, la care vor fi invitați toți participanții înscriși în concurs.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare și criteriile de evaluare găsiți în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului „Premiul USMF Nicolae Testemițanu pentru jurnaliști, 2022”.

Formular de înscriere 

Fișa de evaluare

Vă invităm să cunoașteți învingătorii edițiilor precedente:

Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2021

Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2018

Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2017

Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2016

Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2014