Default Header Image

USMF „Nicolae Testemițanu” dă start admiterii la studii superioare de licență și integrate

Published: 11.07.2018

Luni, 16 iulie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova inițiază procesul de admitere la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2018-2019.

Astfel, în perioada 16-26 iulie, cei care doresc să devină medici sau farmaciști pot depune actele pentru participare la concurs la cea mai prestigioasă Universitate din țară, la următoarele specialități: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Medicină preventivă și Optometrie.

Totodată, în acest an, Universitatea vine cu o nouă ofertă educațională – specialitatea Asistență medicală generală, cu o durată a studiilor de 4 ani. Programul are misiunea de a forma specialiști licențiați pentru acordarea serviciilor de îngrijire medicală, suport în diagnosticare, tratament și reabilitare a pacienților cu diverse patologii și vârste și a persoanelor cu nevoi speciale, promovarea sănătății și educația populației.

Comisia de admitere activează în incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), între orele 9:00-17:00.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 29 iulie, depunerea actelor în original –  30 iulie - 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate la 5 august 2018.

Pentru mai multe informații cu privire la admitere accesați http://admitere.usmf.md/studenti-2 sau contactați reprezentanții Comisiei de admitere la nr. de telefon: 022 242 391 sau 022 205 153.