Publication header

Medicus, Nr. 9-10, Vol. 894-895 (Noiembrie-Decembrie) 2016

Medicus-Nr.9-10-Vol.-894-895-(Noiembrie-Decembrie)-2016
01 novembre 2016

Iarna e anotimpul poveștilor și al copilăriei… Anotimpul în care, indiferent de vârstă, ne oferim un răgaz să visăm, să depănăm amintiri și să simțim din plin căldura celor dragi. Pentru o clipă doar să oprim timpul în loc... Să regăsim copilul care s-a ascuns undeva după un colț în sufletul nostru și să-l lăsăm să zburde liber, nestingherit… Să-i îndemnăm să-și pună o dorință, iar odată reveniți în papucii noștri mari, în costume elegante și cravate - să încercăm să o îndeplinim. Unde ne-am lăsat speranțele? Unde ne-am lăsat aspirațiile mărețe? Când oamenii mari vor continua să vadă în mătura bunicii calul viteaz și bălan pe care l-au încălecat de-atâtea ori, iar în perdele - cele mai frumoase ținute de sărbătoare care transformau simple fetițe în prințese… Doar atunci ne vom depăși propriile limite. Vom fi deschiși spre experiențe noi, spre noi culmi care trebuie atinse. Să nu rămânem închiși în colivii frumoase, să ne lărgim orizonturile.

 Stimați membri ai comunității universitare,

Cea mai mare parte a timpului o petrecem aici, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, fapt pentru care formăm o mare și frumoasă familie, care se respectă și se susține reciproc. Împreună suntem o echipă puternică, care în permanență este consolidată și promovată. În noul an care ne bate la ușă, Vă îndemn să activați cu aceeași dăruire și perseverență, să învățați lucruri noi, să creșteți profesional pentru că Alma Mater se dezvoltă doar datorită performanțelor fiecăruia dintre Dumneavoastră.

Sărbătorile vin în casele noastre să ne reamintească că trebuie să fim mai buni, mai curați, mai demni, mai respectuoși nu doar cu cei din jur - ci și cu noi înșine. Vă încurajez să ne unim  și pe viitor eforturile ca să realizăm ceea ce ne-am propus și să investim continuu în ceea ce pretindem a fi pentru a spori calitatea, performanța și excelența în activitate. 

Dacă fiecare dintre noi ar privi viața dintr-o perspectivă nouă - țara noastră ar căpăta o altă culoare, mai plină de lumină, de care suntem cu toții atât de însetați… Savurați din plin bucuria de a fi alături de cei dragi în atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă. Spuneți-le cât de mult îi prețuiți pentru simplul fapt că există și valorificați fiecare clipă trăită împreună. 

O

minune!

Asta așteptăm

de la sărbătorile de

iarnă și asta Vă dorim!

O

viață plină de sănătate,

realizări frumoase și numai bucurii

alături de cei dragi și apropiați sufletului.

Să aveți parte de împliniri și tot ce vă doriți!

La

Mulți

Ani!