Publication header

Medicus, Nr. 4-6, Vol. 881-883 (Aprilie-Iunie) 2015

Medicus-Nr.4-6-Vol.-881-883-(Aprilie-Iunie)-2015
01 avril 2015

 

Stimați absolvenți,

Un sfârșit este întotdeauna un nou început. Aceasta trebuie să reprezinte pentru voi încheierea anilor de studii - un început al carierei Dumneavoastră de medic sau farmacist, un început al perfecționării continue și al dezvoltării personale, un început al succesului… 

Important este ca, pășind în lumea mare, să vă amintiți că i-aţi avut mereu alături, în toți acești ani, pe consacraţii profesori care, fideli frumoaselor tradiţii universitare, v-au împărtăşit, cu multă dragoste şi mărinimie, din cunoştinţele și din bogata lor experiență. Este important să conştientizaţi că cele însuşite în perioada de studenţie, Vă vor servi doar ca temelie pentru dezvoltare pe parcursul întregii vieți, conduita morală fiindu-vă ghidată de Jurământul lui Hippocrates. Știm că veți fi medici și farmaciști buni, adevărați profesioniști - așa cum v-am format, iar acest fapt este o mândrie pentru noi toți.       
  Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova rămâne pentru voi - Alma Mater. Vă îndemnăm să o purtați cu demnitate în inimile voastre oriunde veți merge. Aici veți găsi întotdeauna sprijinul și inspirația de care veți avea nevoie. 

 În acest moment deosebit de important pentru Dumneavoastră, în numele întregii comunități universitare, țin să Vă exprim sincere felicitări şi urări de bine, sănătate, noroc, fericire, prosperitate, atât vouă, cât şi familiilor voastre. Rămânem cu speranţa de a ne bucura împreună de succesele și performanțele Dumneavoastră.

Sunteți bineveniți în rândul comunității medicale și farmaceutice, cu îndemnul Lucendo Allis Ego Ipse Ardeo!