Publication header

Medicus, Nr. 5-7, Vol. 899-901 (Aprilie-Iunie) 2017

Medicus-Nr.5-7-Vol.-899-901-(Aprilie-Iunie)-2017
01 avril 2017

 

Stimați colegi, 

Vă felicit cu o nouă promoție de medici și farmaciști şi Vă mulțumesc că, pe lângă cunoștințele vaste în medicină și farmacie, i-ați îndrumat să-și găsească vocația, i-ați ajutat să descopere ce este responsabilitatea, să înțeleagă etica și deontologia medicală pentru a fi integri și competenți în exercitarea viitoarei profesii de medic sau farmacist. 

Cu acest frumos prilej, toate cuvintele de gratitudine ar fi prea puţine pentru a Vă exprima recunoştinţa şi aprecierea pentru munca Dumneavoastră. Sper că o să aveţi parte de recunoştinţa pe care o meritaţi din partea discipolilor Dumneavoastră şi, fiind nişte dascăli de vocaţie, vă veţi delecta cu fiecare succes pe care îl vor înregistra pe parcurs şi prin care vor demonstra că pot deveni chiar mai buni decât înaintaşii lor. 

Dragi absolvenți, 

Vă îndreptați acum spre una din profesiile la care visați, mulți dintre Dumneavoastră, încă din copilărie. Vă doresc ca visele să devină realitate și să aveți succese și în continuare în dezvoltarea profesională, deoarece studiile în medicină nu se opresc aici, urmează rezidențiatul şi alte perfecţionări pe parcursul întregii vieţi.

A profesa în domeniul medical și farmaceutic înseamnă a vă afla la straja sănătății populației, a promova constant sănătatea, zi de zi, prin motivarea fiecărui pacient, prin fiecare diagnostic stabilit, prin prescrierea fiecărui tratament. Cu toții ne dorim o lume sănătoasă, iar nouă, dragi colegi, ne revine atât grija, cât și răspunderea pentru a o clădi. 

Vă îndemnăm să rămâneţi la fel de plini de curaj şi să Vă urmaţi cu insistenţă visul pentru că numai în acest fel vă puteţi depăşi propriile limite. 

Stimaţi medici şi farmacişti,

dragi colegi și prieteni,

Alma Mater Vă transmite sincere felicitări și cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical şi a Farmacistului. Vă mulţumim din suflet pentru curajul de a îndeplini una dintre cele mai nobile profesiuni – cea de a fi medic şi farmacist, pentru eforturile colosale şi abnegaţia de care daţi dovadă în fiecare zi, pentru nopţile nedormite şi pentru fiecare clipă dedicată scopului suprem de a sta de veghe și de a dărui sănătate. 

Vă dorim noi performanțe în cariera profesională, o viaţă plină de lumină, dragoste, bunăstare, apreciere la justa valoare şi cât mai multă sănătate!

La mulți ani!