Publication header

Medicus, Nr. 1-3, Vol. 907-909 (Ianuarie-Martie) 2018

Medicus-Nr.1-3-Vol.-907-909-(Ianuarie-Martie)-2018
01 janvier 2018

Primăvara este cel mai frumos anotimp. Totul se umple de culoare, vântul adie parfum de flori, iar razele de soare se răsfrâng pe verdele crud. Zâmbim și oferim mărțișoare, cadouri simbolice sau buchete de flori, pentru că oficial în calendar a început primăvara - spectacolul reînvierii şi al regenerării a tot ce ne înconjoară. 

Este un moment prielnic să ne oprim pentru o secundă din rutina zilnică, din regimul alert și zbuciumat al activităților noastre și să admirăm copacul înflorit, bunătatea unui tânăr care ajută o bătrânică sau bucuria unei păsări exprimată prin trilurile sale. Primăvara este și în sufletele noastre. Mai mult sau mai puțin, simțim o înviorare a sufletului, o revigorare a corpului și vrem să răsturnăm munții întru realizarea proiectelor noastre și a tot ce ne-am propus pentru acest an. Este important ca activitatea profesională să fie în lista priorităților, însă, în același timp, să nu lăsăm pe loc secund viața personală sau familia, deoarece ele sunt cele care ne alimentează zilnic cu energie, dragoste și bucurii.

Distinse Doamne, Mame, Soții, Fiice,

Deoarece suntem în preajma sărbătorii de 8 Martie,  Vă aducem cele mai sincere și cordiale felicitări. Nu există cuvinte care să vă descrie bunătatea, frumusețea, tandrețea și gingășia pe care le dăruiți necondiționat familiei. Iubiți fără a cere nimic în schimb, oferiți sprijin şi încurajări când cel mai mult avem nevoie. Să ne fiți sănătoase alături de cele mai dragi persoane, stimate și apreciate la justa valoare.

Vă doresc o primăvară frumoasă tuturor, bogată în sănătate și împliniri, prosperitate și fericire!