Default Header Image

Al IV-lea Congres al Medicilor de Familie din Republica Moldova

Published: 15.05.2018

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” Vă invită la deschiderea celei de-a IV-a ediții a Congresului Medicilor de Familie din Republica Moldova, care va avea loc mâine, 16 mai, începând cu ora 09:00.

La ceremonia de inaugurare vor fi prezenți președintele Parlamentului Republicii Moldova Adrian Candu, prim-ministrul Pavel Filip, ministrul sănătății, muncii și protecției sociale Svetlana Cebotari, directorul general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină Dumitru Parfentiev, șeful Biroului Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova Haris Hajrulahovic ș.a.

Manifestarea științifică se va desfășura în zilele de 16 și 17 mai, la Restaurantul Capitoles Park din capitală (str. Melestiu, 13A).

La forum vor participa cca 470 de specialiști, printre care: invitați speciali din Rusia, România, Elveția și Portugalia, cadre științifico-didactice de la USMF „Nicolae Testemițanu”, membri ai Asociațiilor Medicilor de Familie din Republica Moldova și România, medici de familie din țara noastră, rezidenți ș.a.

Evenimentul este organizat de Catedra de medicină de familie a universității noastre, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Asociația Medicilor de Familie din Republica Moldova.