Default Header Image

Al IV-lea Congres de Radiologie și Imagistică Medicală din Republica Moldova

Published: 30.05.2018

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la ceremonia de deschidere al celui de-al IV-lea Congres de Radiologie și Imagistică Medicală din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura mâine, 31 mai, în Sala de conferințe a Hotelului Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam, 77), începând cu ora 17:00.

Congresul reprezintă o întrunire de amploare a specialiștilor, organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Societatea Medicilor Imagiști din Republica Moldova și Societatea de Ultrasonografie în Medicina și Biologie din Republica Moldova, Agenţia Universitară a Francofoniei. La forum vor participa specialiști cu renume din SUA, Franța, Italia, Turcia, România, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Austria, Olanda și Germania.

În cadrul manifestării științifice vor fi prezentate rapoarte, pe diverse subiecte în domeniu, de către invitații de onoare – profesorul Abass Alavi de la Universitatea Pennsylvania din SUA, nominalizat la Premiul Nobel pentru activitatea sa de pionierat în dezvoltarea tomografiei cu emisie de pozitroni și Derchi Lorenzo de la Universitatea Genova din Italia, președintele Societății Europene de Radiologie.

Menționăm că lucrările congresului se vor desfășura în zilele de 1 și 2 iunie, începând cu ora 8:00, în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165). Pentru mai multe detalii, vedeți Programul.