Default Header Image

20 mai –  Ziua Uşilor Deschise la USMF „Nicolae Testemiţanu”

Published: 19.05.2023

ZUDUniversitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova Vă invită sâmbătă, 20 mai 2023, la Ziua Uşilor Deschise! Instituția își deschide larg ușile pentru vizitatori începând cu ora 9:00 la Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, or. Chișinău). 

La eveniment sunt așteptați să participe absolvenți de licee și colegii, precum și elevi din clasele a IX-XI, care vor avea parte de un program divers și captivant. Tinerilor le vor fi prezentate informații despre oferta educaţională a USMF „Nicolae Testemiţanu” (programe de studii de licență, integrate și de master), condițiile de admitere și de cazare, taxe de studii în anul universitar 2023-2024, în cadrul întrunirilor organizate cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu” în aula „Petru Galețchi” și Sala de conferințe nr. 205. Rectorul Universității, prorectorii, decanii facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie, prodecanii şi reprezentanții Comisiei de admitere vor răspunde la toate întrebările privind desfășurarea procesului de înmatriculare la universitatea noastră.

Organizatorii au pregătit un program amplu de activități: workshopuri interactive și excursii la cele mai atractive destinații universitare: Muzeul de anatomie a omului, Centrul Stomatologic Universitar, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică, Aleea savanților și medicilor iluștri, Campusul studențesc: cămine, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto, Complexul Sociocultural Universitar, Organizația de Autoguvernare Studențească ş.a.

Pe parcursul Zilei Ușilor Deschise tinerii vor fi ghidați de reprezentanții Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină – studenți și medici rezidenți, care vor împărtăși experiențele personale în parcursul lor de formare profesională în domeniile Medicină și Farmacie. 

Detalii găsiți în Programul anexat.

program ZUD