Default Header Image

„Medicina personalizată: modelul medicinei de viitor”

Published: 07.12.2020

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Medicină Personalizată și Asociația Medicină de Familie din Moldova Vă invită la conferința națională cu participare internațională „Medicina personalizată: modelul medicinei de viitor”. Este prima reuniune de acest gen în Republica Moldova, desfășurată în formatul unei platforme de comunicare și informare, ce are ca scop de a valorifica oportunitățile de cercetare, finanțare și implementare a medicinei personalizate în țara noastră.

 Evenimentul va avea loc în data de 10 decembrie, ora 10:00, în Sala de conferințe Diamond, Hotelul Courtyard by Marriott Chișinău (str. Arborilor, 21/A) și pe platforma Zoom. Conferința se va desfășura în limba română și engleză, cu traducere sincron, și va fi transmisă live pe: https://www.privesc.eu/

La manifestare vor participa experți ai Școlii Europene de Medicină Personalizată și reprezentanți ai partenerilor asociați din Uniunea Europeană și Republica Moldova, la care se vor alătura, în format on-line, circa 600 de persoane. Participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu aspecte privind medicina și tratamentul personalizat din experiențe și bune practici europene, și despre faptul cum a evoluat acest domeniu în UE. 

Invitați de onoare la eveniment sunt: rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, profesorul universitar Emil Ceban; Igor Pokanevych, șeful oficiului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în Republica Moldova; reprezentanți ai Delegației UE în Republica Moldova, oficiali și specialiști notorii din domeniul medicinei din țară și din România, Ungaria, Spania, Bulgaria, Olanda, Turcia ș.a. 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în Agendă