Default Header Image

Conferința științifico-practică „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor otologice”

Published: 27.03.2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova vă invită, în data de 29 martie curent, la Conferința științifico-practică cu participare internațională „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor otologice”. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 9:00, în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemițanu”, etajul III, Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165).

La forum sunt aşteptaţi să participe circa 330 de specialişti în otorinolaringologie din ţară. Invitaţi speciali la conferinţă sunt medici oreliști cu renume: Sebastian Cozma, şeful Centrului de Audiologie şi Vestibulogie din Iaşi, România, profesorul universitar Eugenijus Lesinskas, șeful Clinicii ORL al Universității de Medicină din Vilnius, președintele Societății ORL din Lituania, profesorul universitar Oleg Borisenko, șeful Departamentului Microchirurgia urechii, Institutul de Cercetare în Otolaringologie „O. S. Kolomiychenko”, vicepreşedinte al Asociaţiei Ucrainene de Otologie, Otoneurologie şi Otoneurochirurgie, Kiev, Ucraina, şi profesorul universitar Ilona Srebniak din cadrul aceleiași instituții.

Conferința este organizată de Catedra de otorinolaringologie a USMF „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Medicilor Otorinolaringologi din Moldova.