Default Header Image

Ceremonia de bun venit a studenților în anul I de studii la USMF „Nicolae Testemiţanu”

Published: 31.08.2017

În data de 31 august 2017, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vă invită la ceremonia de bun venit a studenților în anul I de studii, care se va desfășura cu începere de la ora 11:00.

Evenimentul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” și va întruni reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, administrația Universității, decani, prodecani, profesori, studenți, părinți și alți oaspeți.

În contextul Anului Nicolae Testemițanu, care a fost declarat prin hotărârea Parlamentului Republicii Moldova, la inițiativă instituției noastre și cu susținerea Ministerului Sănătății, manifestarea va include un parcurs istoric despre viața și activitatea ilustrului savant și profesor.

Menționăm că, în acest an, la USMF „Nicolae Testemiţanu” au fost înmatriculaţi 685 de studenţi, dintre care 460 – la Medicină generală, 78 – la Farmacie, 90 – la Stomatologie, 40 – la Medicina preventivă și 17 – la Optometrie.