Default Header Image

TVC – Urmașii lui Testemițanu

Published: 15.11.2017

În data de 16 noiembrie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie  „Nicolae Testemițanu” Vă invită la o ediție specială a TVC-ului intrauniversitar cu genericul „Urmașii lui Testemițanu”. Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii (str. Maria Cebotari, 16), cu începere de la ora 17:30.

Această ediție este organizată în contextul Anului Nicolae Testemițanu și este dedicată distinsului savant și profesor.

La TVC vor participa patru echipe de studenți, rezidenți, doctoranzi și cadre științifico-didactice din generații diferite. Prestanța echipelor vor fi apreciate de membrii juriului – Victor Botnaru,  șeful Disciplinei de pneumologie și alergologie, Andrei Romancenco, directorul Centrului Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Silvia Ciubrei, șefa Departamentului Comunicare și Relații Publice (DCRP), Leonid Gorceac, specialist în DCRP, Victor Șchiopu, directorul Campusului studențesc și Gheorghe Bilici.

Manifestarea culturală este organizată de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină cu suportul administrației Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.