Publication header

Medicus, Nr. 1-3, Vol. 878-880 (Ianuarie-Martie) 2015

Medicus Nr.1-3 Vol. 878-880 (Ianuarie-Martie) 2015
01 January 2015

Stimate Doamne, 

Cu prilejul sosirii primăverii şi cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor - 8 Martie, în numele comunității universitare, Vă adresez cele mai sincere urări de bine, sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor viselor. Ținem să vă exprimăm toată stima şi admiraţia pe care v-o purtăm. 

În instituția noastră activează 1332 femei, adică cca 65 % din întreg personalul. Iată de ce, este de prisos să ne întrebăm cum ar arăta Universitatea noastră fără de Dumneavoastră, fără vioiciunea, blândețea și zâmbetele voastre, fără profesionalismul și grija purtată pentru Alma Mater. 

Vă mulțumim pentru că păstrați cu sfinţenie tradițiile, țineți aprins focul în căminul familial și sădiți speranţă şi nobleţe în inimile celor apropiaţi. Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste şi înţelepciune, zîmbete de copii... Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile și în casele Dumneavoastră.

Stimați Domni, aducem un gând frumos și pentru toate femeile din viața Dumneavoastră - mame, soții, fiice, surori. Să nu uitați să le oferiți toată atenția și aprecierea - pe care le merită din plin!

O primăvară plină cu flori!