Default Header Image

Maratonul universitar de imunizare împotriva COVID-19  „De la student la student”: rapelul cu Sinopharm și Pfizer

Published: 07.06.2021

banner maratonUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” continuă maratonul universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”, pentru efectuarea rapelului cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer, în zilele de 12 și 13 iunie. 

La rapel urmează să se prezinte toate persoanele vaccinate cu Sinopharm și Pfizer în cadrul maratonului, începând cu ziua de sâmbătă, de la ora 8:00 până la 21:00, și duminică, de la ora 8:00 până la 18:00, cu buletinul de identitate și certificatul de vaccinare primit la imunizare. 

În total, vor fi organizate 16 fluxuri de imunizare. 12 fluxuri vor funcționa în Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25) pentru rapelul cu Pfizer (et. 1 - cu programare, et. 2 - fără programare). Alte 4 linii de imunizare vor activa în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27),

Totodată, în cadrul maratonului, cetățenii se pot vaccina cu prima doză de AstraZeneca și Sinopharm. 

Notă: În cazul în care, din motive întemeiate, unele persoane nu vor reuși să se prezinte la vaccinare în perioada indicată, vor putea să se adreseze în următoarele zile la Centrul de vaccinare deschis în incinta Centrului de Medicină Tradițională Chineză (str. Nicolae Testemițanu, 26/2).

Reamintim că la Maratonul universitar de imunizare „De la student la student” desfășurat în perioada 21-23 mai au fost imunizați 4068 de cetățeni, dintre care 2500 cu Pfizer și 380 cu Sinopharm.

Al treilea maraton va fi organizat la mijlocul lunii iulie pentru efectuarea rapelului cu vaccinul AstraZeneca.