Default Header Image

Gala Mediciniștilor Laureați 2019

Published: 19.12.2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită, în data de 20 decembrie curent, la Gala Mediciniștilor Laureați 2019, ediția a VIII-a. Evenimentul este organizat de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, care, în acest an, celebrează cea de-a 20-a aniversare de la fondare.

 Ceremonia va întruni peste 250 de invitați și se va desfășura, în premieră, în incinta Centrului Sociocultural Universitar (str. N. Testemițanu, 25), cu începere de la ora 19:00.

La Gală vor fi premiați cei mai activi studenți de la toate facultățile Universității, la următoarele categorii: Studii, Știință, Abilități organizatorice, Sport, Cultură și Voluntariat. 

Gala Mediciniștilor Laureați reprezintă un gest de apreciere a performanţelor academice și extracurriculare ale studenților, dar şi de a motiva acei studenți care, prin pasiunile lor pentru diverse domenii contribuie direct la progresul și promovarea  Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

De asemenea, pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul ceremoniei vor fi anunțate și rezultatele concursului Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare. În competiție s-au lansat opt cămine din Campusul studențesc al USMF „Nicolae Testemițanu”. Învingătorii vor primi diplome și premii bănești.

Gala Mediciniștilor Laureați 2019 este un eveniment cultural deosebit, ce se desfășoară într-o atmosferă de sărbătoare, plină de emoții pozitive și temperament, colinde, muzică de calitate. În acest an, surpriza serii va fi formația „Bioton”.