Default Header Image

Zilele Universităţii 2016

Published: 18.10.2016

Comunitatea Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” vă invită la Zilele Universităţii, care vor avea loc în perioada 18-21 octombrie curent. Cu acest prilej se vor desfășura mai multe activități științifice, culturale și sportive.

 

Marți, 18 octombrie, va fi organizat un simpozion dedicat actualităților din cardiologie, iar în cea de-a doua zi – un workshop privind transferul de cunoștințe și practica reabilitării în Republica Moldova. Tradițional, pentru studenții anului I, cu ocazia Zilelor Universității, va fi organizată o excursie la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.  În aceeași zi, Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină organizează Balul Bobocilor (Sfinx Night Club, bd. Moscovei, 19), ora 19:00.

 

Totodată, în data de 19 octombrie, începând cu ora 11:00, pe blocul principal al Institutului Mamei și Copilului vor fi dezvelite plăcile comemorative în memoria regretaților profesori Eugen Gladun și Petru Stratulat (str. Burebista, 93).

 

În data de 20 octombrie, cu începere de la ora 08:30, cadrele profesoral-didactice, studenții, rezidenții și doctoranzii vor participa la Conferința științifică anuală, structurată pe 13 secțiuni.

De asemenea, în ultima zi, 21 octombrie, vor fi organizate expoziții de postere ce reflectă rezultatele cercetărilor științifice.

 

Menţionăm că, Zilele Universității se vor încheia vineri cu o ședință în plen, care va începe la ora 14:30, în Sala Senatului.

 

Pentru mai multe detalii, găsiți anexat:

Programul Zilele Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu

Programul manifestărilor sportive pentru angajați

Programul Campionatului Campusului studențesc consacrate Zilelor Universității