Default Header Image

Gala Studenților Laureați 2016

Published: 20.12.2016

Mâine, 21 decembrie, Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină  organizează Gala Studenților Laureați 2016 la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, eveniment care vine să premieze cei mai activi mediciniști la categoriile: studii, știință, abilități organizatorice, sport, cultură și voluntariat. Ceremonia va întruni peste 400 de studenți și se va desfășura cu începere de la ora 18:00, în incinta Complexului Sportiv Universitar (str. N. Testemițanu, 25/4).

 

Tot în cadrul ceremoniei vor fi premiați și cei trei câștigători ai concursului Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, care are drept scop promovarea imaginii instituției prin materialele apărute în mass-media despre cele mai importante evenimente din viața universitară. Iar pentru că suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, vor fi anunțate și rezultatele concursului „Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare”.

 

Gala Studenților Laureați a devenit o tradiție pentru USMF „Nicolae Testemițanu” prin care sunt recunoscute meritele celor mai activi mediciniști. Ca și în ceilalți ani, evenimentul promite să fie unul plin de lumini și culoare.