Default Header Image

Deschiderea unei noi cantine în Campusul studențesc al USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 19.10.2017

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova vă invită la deschiderea cantinei Aloha cu bucătărie europeană și indiană.

Inaugurarea cantinei va avea loc vineri, 20 octombrie, ora 17:00, în Căminul nr. 3 (str. Mălina Mică, 68/3) din  Campusul studenţesc al USMF „Nicolae Testemiţanu”.

Cantina are o capacitate de 90 de locuri, iar bucatele variate vor fi gătite de patru bucătari din Moldova şi unul din India. Pentru un prânz doritorii vor scoate din buzunar între 30 şi 50 de lei.

Programul de activitate va începe la ora 9:00 până la 21:00, perioadă de timp în care, la solicitare, se vor oferi și servicii de catering în toate căminele studențești ale Universității.

Localul îşi propune să studieze preferințele clienților săi și să răspundă cererilor acestora, astfel, încât toţi consumatorii să savureze din mâncarea nu doar gustoasă, dar şi sănătoasă.

Denumirea cantinei Aloha provine din limba hawaiiană şi înseamnă „Salut”. Aceasta a fost deschisă ca rezultat al solicitărilor crescânde la cantina cu bucătărie indiană Salt N’Pepper, care și-a început activitatea în septembrie anul trecut.