Default Header Image

„Managementul interdisciplinar al copilului”: conferință națională cu participare internațională

Publicat: 12.05.2022

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la conferința națională cu participare internațională Managementul interdisciplinar al copilului, ediția a V-a. Evenimentul științific se va desfășura on-line, în zilele de 13 și 14 mai 2022.

Inaugurarea conferinței va avea loc în data de 13 mai, cu începere de la ora 09:00, în format on-line, iar linkul de conectare va fi: https://zoom.us/webinar/register/WN_YuO4DPxdRY6MqJ7Lc75S_w 

La deschiderea evenimentului va participa profesorul Emil Ceban, rector al USMF „Nicolae Testemițanu”, academicianul Stanislav Groppa, prorector pentru activitatea de cercetare, profesorul Ninel Revenco, șefa Departamentului Pediatrie, președintele Societății de Pediatrie din Republica Moldova, și profesorul Mihai-Leonida Neamțu de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, România.

În data de 14 mai, lucrările conferinței vor continua începând cu ora 11:40, pe platforma Zoom: https://zoom.us/webinar/register/WN_AZpKfVg1S_qvVYl_ijoQCA

Programul cuprinde mai multe sesiuni științifice ce vor aborda diverse subiecte de interes practic din domeniul pediatriei. De asemenea, tineri cercetători – studenți-doctoranzi și secundari clinici – vor avea posibilitatea să-și prezinte realizările științifice de ultimă oră.

Forumul bienal este organizat de Departamentul Pediatrie al Universității în parteneriat cu Facultatea de Medicină a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Societatea de Pediatrie din Republica Moldova. 

Manifestarea științifică va întruni cca 300 de participanți din țară și de peste hotare.