Default Header Image

Închiderea Maratonului universitar de imunizare „De la student la student”

Publicat: 23.05.2021

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vă invită la închiderea Maratonului universitar de imunizare „De la student la student”.

Evenimentul va avea loc astăzi, 23 mai, ora 21:00, la Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25), unde vor fi anunțate rezultatele acestei acțiunii.

La închiderea Maratonului vor fi prezenți rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, profesorul Emil Ceban,  secretarul de stat al Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Denis Cernelea, personalul medical și cel universitar care a fost antrenat în acțiune.

Reamintim că în Campusul universitar din regiunea Mălina Mică a capitalei au fost deschise două puncte de imunizare: în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (patru fluxuri) și în Complexul Sociocultural Universitar (șase fluxuri), unde au fost disponibile trei tipuri de vaccin – Sinopharm, AstraZeneca și Pfizer.

USMF „Nicolae Testemițanu” va asigura și rapelul (a doua doză) în perioada 11-13 iunie – cu vaccinul Sinopharm și Pfizer și la 16-18 iulie – cu AstraZeneca.