Default Header Image

Gala Studenților Laureați 2021

Publicat: 22.12.2021

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la Gala Studenților Laureați 2021. Ceremonia va avea loc în data de 23 decembrie, cu începere de la ora 18:00, în incinta Centrului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25). 

La Gală vor fi premiați cei mai activi studenți de la toate facultățile Universității, la categoriile: Studii, Cercetare, Abilități organizatorice, Voluntariat în combaterea pandemiei COVID-19 și Voluntariat în coordonarea proiectelor sociale, Sport.

Totodată, în cadrul festivității, vor fi apreciați învingătorii concursului Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2021.

De asemenea, pentru că suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, în cadrul ceremoniei vor fi anunțate și rezultatele concursului „Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare”, competiție ce a inclus opt cămine amplasate în Campusul studențesc al Universității. 

Gala Studenților Laureați este un eveniment cultural tradițional organizat de USMF „Nicolae Testemițanu” și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova și se desfășoară anual în atmosferă de sărbătoare, plină de emoții pozitive, colinde și muzică de calitate. Evenimentul are scopul de a aprecia performanţele academice și extracurriculare ale studenților care, prin rezultatele lor remarcabile, contribuie la promovarea imaginii Alma Mater, dar şi de a-i motiva să exceleze.