Webinar: „Afectarea maculară și pierderea câmpului vizual central în glaucom”

Publicat: 26.05.2023
17:00
on-line
înregistrare prealabilă

Catedra de oftalmologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae  Testemițanu”, în parteneriat cu Asociaţia Obştească a Oftalmologilor din Moldova organizează webinarul Afectarea maculară și pierderea câmpului vizual central în glaucom.

Evenimentul va avea loc în data de 31 mai, începând cu ora 17:00, în format on-line. Pentru a participa la seminar este necesară înregistrarea prealabilă, accesându-se linkul: https://forms.gle/5m26ZXq2mWtPLkn36

Programul webinarului include abordarea subiectelor de actualitate, precum: valorificarea inteligenței artificiale pentru a îmbunătăți gestionarea glaucomului: provocări și oportunități; determinarea glaucomului în miopie forte; imagistica oftalmică în glaucomă: trecut, prezent și viitor; detectarea progresiei în glaucomă etc.

Evenimentul va întruni peste 150 de participanți, printre care și experți din  Statele Unite ale Americii.

Seminarul este parte a evenimentului științific „Particularități de diagnostic și Management a glaucomului”, ce se înscrie în activitățile proiectului „Implementarea unei metode chirurgicale în tratamentul glaucomului cu implantarea șuntului cu supapă elaborat”, implementat în cadrul Programului de Stat pentru anii 2020–2023.

Adăugaţi la calendar 2023-05-31 14:00:00 2023-05-31 14:00:00 Webinar: „Afectarea maculară și pierderea câmpului vizual central în glaucom” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
catedra de oftalmologie
webinar

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii