Congres anual al Societății Studenților Internaționali în Medicină la București

Publicat: 07.10.2019
04 - 
14:00
Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (bd. Eroii Sanitari 8, București 050474, România)
Necesită înregistrare

A treia ediție a Congresului anual al Societății Studenților Internaționali în Medicină (International Medical Students’ Congress of Bucharest) se va desfășura, în perioada 4-8 decembrie 2019, în oraşul București, România. Forumul este catalogat drept cel mai mare congres al studenților în domeniul medicinei din Europa.

Congresul va fi inaugurat în data de 4 decemrie, cu începere de la orele 15.00, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (bd. Eroii Sanitari 8, București 050474, România).

Evenimentul va reuni membri din peste 125 de țări și are drept scop inițierea tinerilor în practicile medicale, dar și crearea unei comunicări eficiente între viitorii doctori. La forum sunt așteptați să participe studenți din anii I-VI, în plan activ sau pasiv, pentru a-și antrena dexteritățile medicale în cadrul atelierelor și a workshopurilor, dar, în special, de a se întâlni și de a lega conexiuni cu mediciniști din întreaga lume.

Organizatorii congresului mizează  pe o abordare multidisciplinară, iar invitații speciali vor fi nu doar nume sonore din lumea medicală românească, ci și din cea internațională. Totodată, aceștia își doresc să creeze un mediu propice schimbului intercultural de informații, în care studenții pasionați și interesaţi de a se remarca în domeniul cercetării medicale își pot prezenta lucrările științifice.

Societatea Studenților în Medicină din București este prima și cea mai mare societate studențească din România. 

Pentru a participa la acest eveniment, este necesară o înregistrare prealabilă pe: https://bit.ly/2kyCmiy.

Persoana de contact: 060381915 - Ștefan Crețu, student în anul IV la Facultatea de Medicină nr. 1 a USMF „Nicolae Testemițanu”, ambasador oficial al Congresului la Chişinău.

 

usmf
congres
studenţi
cercetări medicale
lucrări ştiinţifice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii