Default Header Image

Ceremonia de depunere a Jurământului medicului de către absolvenții internaționali ai Universității – Promoția 2023, partea a II-a

Publicat: 06.12.2023

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la Ceremonia de depunere a Jurământului medicului de către absolvenții internaționali ai Universității – Promoția 2023, partea a II-a. 

Evenimentul va avea loc în data de 7 decembrie 2023, cu începere de la ora 14:00,  în Sala Senatului, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), și se va desfășura în limba engleză.

La manifestarea solemnă vor participa membrii echipei administrative a Universității, decani, șefi de catedre, profesori, studenți și alți invitați.

Cei 35 de tineri reprezintă prima promoție de absolvenți care au fost înmatriculați la USMF „Nicolae Testemițanu” primăvara, la programul de studii Medicină. Printre aceștia 23 de tineri sunt originari din Israel, 9 – din India și câte unul din Bulgaria, Norvegia și Malaysia.

Menționăm că începând cu anul 2018, admiterea studenților străini la USMF „Nicolae Testemițanu” se organizează bianual: primăvara și toamna. Respectiv, cei înmatriculați primăvara finalizează studiile universitare mai târziu.