Concurs pentru jurnaliști

Premiul_USMF_Jurnalisti_IkonUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează, pentru al treilea an consecutiv, concursul Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști.


Scopul concursului este de a promova imaginea instituției, prin materialele apărute în mass-media despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

La concurs pot participa jurnaliști, care activează pe piața mediatică din țară şi studenți ai facultăților de jurnalism din Republica Moldova, care realizează materiale despre Universitatea noastră (sau reprezentanții acesteia).


Materiale eligibile: articole scrise, electronice și audiovizuale, care abordează diferite genuri jurnalistice (reportaj, interviu, știre, talk-show, anchetă, documentar ș.a.).


La finalul concursului,  cei mai activi trei jurnaliști vor primi trofee și premii bănești, valoarea lor netă fiind de 5000, 3000 și, respectiv, 2000 de lei. Toți participanții vor primi diplome și cadouri marca USMF „Nicolae Testemițanu”.


Doritorii de a se înscrie în concurs, trebuie să completeze formularul de participare și să  expedieze dosarul cu materiale (la relatiipublice@usmf.md sau la adresa indicată în formular), până în data de 1 decembrie 2016, ora 16:00.

Ceremonia de premiere va avea loc în luna decembrie, la care vor fi invitați toți participanții înscriși în concurs.


Mai multe detalii cu privire la condițiile de participare și criteriile de evaluare găsiți în Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului ”Premiul USMF Nicolae Testemițanu pentru jurnaliști, 2016”.

Formular de înscriere

Fișa de evaluare