Default Header Image

Gala Studenților Laureați 2022

Published: 01.02.2023

Gala studențilorUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova” Vă invită la Gala Studenților Laureați 2022, organizată de  Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova. Evenimentul, ajuns la ediția a X-a, va avea loc în data de 21 decembrie 2022, începând cu ora 18:00, în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25).

Gala Studenților Laureați are drept scop aprecierea performanțelor viitorilor medici și farmaciști care excelează prin reușită academică, abilități științifice și organizatorice, participare activă în diferite activități extracurriculare.

Laureații vor fi desemnați la următoarele categorii: Studii, Cercetare și inovare, Sport, Abilități organizatorice, Voluntariat pentru pace și Promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”. 

La eveniment vor participa invitați de onoare, printre care ministra sănătății Ala Nemerenco, rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, România – prof. Ramona Lile, președintele Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova Aurel Popovici, reprezentanții administrației Universități ș.a.

Gala se va desfășura într-un cadru distins și emoționant, cu muzica bună, colinde și tradiționala urătură a mediciniștilor pentru comunitatea universitară.