Default Header Image

Vaccinarea împotriva COVID-19: informații actualizate

Published: 10.03.2021

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova Vă invită la prima teleconferință din seria State of the Art Lectures, cu genericul „Vaccinarea împotriva COVID-19: informații actualizate”.  Evenimentul este organizat de Departamentul Cercetare al Institutului Național de Cercetare în Medicină și Sănătate din cadrul Universității. 

Conferința va avea loc în data de 12 martie 2021, cu începere de la ora 15:00, în Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu”, etajul II,  sala de conferințe nr. 204 (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165, mun. Chișinău) și va fi transmis live pe platforma Privesc.eu, pe https://usmf.md/ro și pe pagina de Facebook a Universității.

La eveniment vor participa cercetători și specialiști în epidemiologie, care vor aborda aspecte ale campaniei naționale de vaccinare, precum și vor elucida problemele și preocupările comune ce țin de impactul major al pandemiei COVID-19 în societate. 

Cu un cuvânt de deschidere va veni rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, profesorul Emil Ceban, iar invitat special va fi Dr. Alessandro Marcello, lider de grup în Laboratorul de Virologie Moleculară, Centrul Internațional de Inginerie Genetică și Biotehnologie (ICGEB), Trieste, Italia.

Evenimentul va fi moderat de către academicianul Stanislav Groppa, prorector pentru activitate de cercetare, director al Institutului Național de Cercetare în Medicină și Sănătate al USMF Nicolae Testemițanu.