Default Header Image

Gala Mediciniștilor Laureați

Published: 10.01.2019

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită, în data de 20 decembrie curent, la Gala Mediciniștilor Laureați 2018, organizată de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.

La ceremonie vor fi premiați cei mai activi studenți și rezidenți la categoriile: Studii, Știință, Abilități organizatorice, Sport, Cultură și Voluntariat. Evenimentul va întruni peste 200 de invitați și se va desfășura în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. N. Testemițanu, 27), cu începere de la ora 18:00.

În cadrul Galei vor fi decernate premiile și trofeele pentru învingătorii concursului Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2018. Concursul, ajuns la cea de-a V-a ediție, are drept scop promovarea imaginii instituției prin materialele reflectate în mass-media despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

De asemenea, pentru că suntem în ajunul Crăciunului și Anului Nou, în cadrul ceremoniei vor fi anunțate și rezultatele concursului Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare. În concurs s-au lansat șase cămine din Campusul studențesc. Învingătorii vor primi diplome și premii bănești.

Gala Mediciniștilor Laureați 2018 va fi o seară cu totul specială – plină de culoare și emoții pozitive, surprize și atmosferă de sărbătoare.