Default Header Image

Absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul lui Hippocrates

Published: 16.06.2016

În data de 17 iunie curent, cei 643 de absolvenți autohtoni ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, vor depune jurământul de medic și farmacist. Totodată, împreună cu tinerii doctori, originari din Republica Moldova, vor depune jurământul lui Hippocrates și 45 de cetățeni străini, care și-au făcut studiile în limba română.

 

Vă invităm să participați la ceremonia festivă organizată cu acest prilej, care se va desfășura începând cu ora 11:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

 

La eveniment vor participa reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, administrația USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, prodecani, profesori, șefi de subdiviziuni universitare, studenți, părinți și alți invitați.

 

Menționăm că, în data de 15 iunie curent, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, jurământul lui Hippocrates a fost rostit solemn de cei 224 de absolvenți internaționali, care au studiat medicina la USMF „Nicolae Testemițanu” în limba engleză. Promoția 2016 constituie 912 medici și farmaciști.