Default Header Image

Atelier handmade împotriva violenței

Published: 24.11.2016
Mâine, 25 noiembrie, de Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, Departamentul Comunicare și Relații Publice al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită toate Femeile la un atelier de creație pentru confecționarea felicitărilor de Crăciun și Anul Nou.

 

Evenimentul cu genericul: Să ne întâlnim. Să vorbim. Să creăm ceva frumos. Fără violență! se va desfășura în Sala Roșie a Blocului didactic central (etajul III), cu începere de la ora 15:00.

 

La final, participantele vor primi punguțe cu bomboane cu mesajul Viața poate fi dulce. Spune Nu violenței! și vor fi îndemnate să scrie cuvinte de încurajare pentru femei pe fulgi de hârtie, care ulterior vor fi amenajate pe un panou.

 

Felicitările decorate în cadrul atelierului vor fi expediate partenerilor USMF „Nicolae Testemițanu” cu ocazia sărbătorilor de iarnă, promovând în acest fel solidaritatea față de suferințele femeilor și încurajând lupta cu violența.

Evenimentul este organizat în premieră și este destinat persoanelor care activează  sau studiază la Universitate, dar și celor din afara instituției.