Default Header Image

Conferință internațională „Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare”

Published: 02.11.2017

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova Vă invită, în data de 3 noiembrie 2017, la conferinţa Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare, la care vor participa și experți internaţionali din Rusia, România, Ungaria, Canada, SUA.

Manifestarea este organizată de Clinica de Pneumologie din cadrul Departamentului Pediatrie al USMF „Nicolae Testemiţanu” și se va desfășura în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemiţanu”, Blocul didactic central, et. III (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 165), începând cu ora 9:00.

La forum vor fi abordate subiecte privind imunitatea copiilor, particularităţile imunității în diferite perioade de vârstă, metodele de evaluare a imunităţii, defectele sistemului imun, sindroame de imunodeficienţă primară şi secundară, aspecte ale tratamentului şi recuperării copiilor cu imunitatea imunocompromisă și vor fi prezentate rapoarte despre cele mai recente descoperiri în domeniu.

La conferință vor participa medici pediatri, medici de familie, pneumologi, imunologi, cercetători din domeniu şi cadre științifico-didactice.

Mai multe detalii găsiți în Program.