Delegație a Institutului de Farmacie a Universității din Tartu

Published: 16.09.2017
Free

În perioada 16-22 septembrie curent, Facultatea de Farmacie a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova va fi vizitată de o delegație a Institutului de Farmacie a Universității din Tartu, Estonia, în persoana prof. Ain Raal, directorul Institutului, dr. șt. med., prof. Jyrki Heinämäki, dr. șt. med., prof. Andres Meos, prof., dr. șt. med.

Vizita delegației estoniene face parte  din activitățile de cooperare bilaterală stabilit între părți.

Astfel, profesorii estonieni vor vizita catedrele și laboratoarele Facultății de Farmacie,  Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară, precum și Centrul Științific de Cultivare a Plantelor Medicinale. Programul vizitei include și o conferință științifică și o masă rotundă, cu participarea cadrelor științifico-didactice, doctoranzilor, rezidenților și studenților de la Farmacie.

Totodată, delegația estoniană va avea o întrunire cu rectorul Ion Ababii și alți reprezentanți ai administrației Universității, unde vor discuta despre posibilitățile de extindere a colaborării.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii